ЗАБАВА / Хороскоп


Овен   Телец   Близнаци   Рак   Лъв   Дева   Везни   Скорпион   Стрелец   Козирог   Водолей   Риби  
Овен
 
Седмичен хороскоп
Няма актуален седмичен хороскоп. Извиняваме се за закъснението!
Месечен хороскоп
Няма актуален месечен хороскоп. Извиняваме се за закъснението!

Хороскоп за 23 април
Овен (21 март - 20 април)
Ще имате амбицията да свършите много неща. Ще се открият нови възможности за реализация. Естествено, вие няма да се втурнете през глава да действате, обмислете внимателно нещата и едва тогава предприемайте каквото и да било.
Телец (21 април - 21 май)
Днес не говорете твърде много, защото може лесно да прегракнете или да си докарате болки в гърлото. Нещата ще се развиват някак независимо от вашите усили, което разбира се не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце, помагайте както можете.
Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес е ден за нетрадиционни занимания, дори за нетрадиционно лекуване. В храната ви трябва да присъстват морски продукти или такива, които съдържат йод. Бъдете внимателни, когато боравите с остри и режещи предмети.
Рак (22 юни - 23 юли)
Псохоемоционалният фон днес не е много благоприятен за вас. В поведението ви може да се появят нерешителност и неопределеност. Затова пък ще се опитвате да бъдете тактични.
Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще имате нужда от резултати, ще искате да видите идеите си завършени и материализирани. И е лесно, и е трудно, важното е да не губите целта от поглед.
Дева (24 август - 23 септември)
Дали, заради пролетната умора или поради вътрешните противоречия, които ви измъчват, но днес ще изглеждате доста кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете емоциите си или поне не си изкарвайте лошото настроение на околните.
Везни (24 септември - 23 октомври)
Това едва ли ще е най-добрият ви ден, но при добре желание бихте могли да свършите доста работа. Предизвикателства ще имате достатъчно. Добре е да проявите повече такт и търпение към хората, с които работите.
Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста ангажиран ден, но при добра организация бихте могли да свършите дори повече от очакваното. Добре е да не се отказвате от замислите и плановете си.
Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще се чувствате енергични и бодри, макар че няма да сте настроени на работна вълна. Е, разбира се, чувството ви за отговорност ще надделее, но желанието ви да се откъснете от рутината няма да ви напусне.
Козирог (22 декември - 20 януари)
Идеален ден за покупки и придобивки, особено на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече днес ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес лесно могат да ви извадят от равновесие, затова не обръщайте прекалено внимание на всичко, което ви казват.
Водолей (21 януари - 19 февруари)
Денят може да се окаже доста забързан, така че е добре още от сутринта да си направите план за действие. Ангажименти и предложения за работа няма да ви липсват, но не всички ще са достатъчно сериозни.
Риби (20 февруари - 20 март)
Желанието ви да увеличите доходите си и да купите нови неща, наистина е похвално, само че ще се наложи да проявите повече търпение. Ще се наложи да свършите повече работа от заплануваното, а може и да вложите повече средства за една значима за вас кауза.
Хороскопи от astro5.net