Дневен хороскоп


Овен (2014-10-24)
Не прекалявайте с вредните за организма храни и напитки, рискувате да сложите някой и друг килограм отгоре. Отидете на тренировка, натоварете тялото си и потичайте на път към вкъщи.

Телец (2014-10-24)
Връщате се към стари намерения за промени в дейността си. Отлагахте изпълнението им дълго време, но вече има основание за тях. Ако днес ви помолят за помощ, помогнете.

Близнаци (2014-10-24)
Опитайте се чрез постоянство и търпение да постигнете по-добри резултати в отношенията с интимната си половинка. Не допускайте да провалите пътуване, още повече ако е по делови въпроси.

Рак (2014-10-24)
Въпреки големия брой ангажименти някои от зодията не забравят личните си проблеми и ще бъдат доста мрачни. Все пак вярвайте в късмета си, който действително ще се намеси за тяхното решаване.

Лъв (2014-10-24)
Работоспособността ви е похвална, но внимавайте да не ви доведе до пълно изтощение. Освен това не забравяйте и за домашните си задължения, иначе в края на седмицата просто ще сте заринати.

Дева (2014-10-24)
Днес ще е труден ден. Ще ви се наложи да се справяте със склонността си към развиване на депресивни състояния. Трябва да разберете, че нищо не е толкова страшно, колкото изглежда на пръв поглед.

Везни (2014-10-24)
Ще се радвате на сполука, но ще сте притиснати от множество проблеми, с чието решаване трябва да се заемете час по-скоро. Енергичността ви днес е пряко свързана с благоприятния изход от всяка ситуация.

Скорпион (2014-10-24)
Днес се очертава вероятност да проявите агресивна реакция към човек, който е ваш добър приятел, и да му причините незаслужена мъка. Щадете близките си и си грижете за тях, вместо да ги нападате ненужно.

Стрелец (2014-10-24)
Упоритостта и силата на духа ви ще ви помогнат през днешния ден. Ще получите новина за посещение на далечен роднина, която ще изпълни деня ви със смисъл и щастие.

Козирог (2014-10-24)
Не пренебрегвайте текущата си работа, но и мислете за онова, което предстои. Не се оставяйте на съмненията, които ще ви обземат днес. Бъдете себе си такива, каквито ви познават всички. Присъствието ви в живота на някого ще му помогне да осъзнае по-добре мястото си.

Водолей (2014-10-24)
Не е желателно да предприемате никакви решителни действия. Много ситуации около вас ще имат неочакван обрат. Отделете повече внимание на близките си - необходими са им вашата поддръжка и помощ.

Риби (2014-10-24)
Денят обещава да бъде запомнящ се ако не в резултат на дейността ви, то в емоционална посока. Енергията ви ще бъде ключ към успеха. Вие като никога сте великодушни и приветливи. Всичко останало е по вашите сили и възможности.