НАЧАЛО / ЗАБАВА / Хороскоп

Дневен хороскоп


Овен (2014-12-21)
В служебно отношение се очертават неудобства за доста от Овните, които за някои са свързани с пътуване. За да намалите вероятността от пропуски при осъществяване на намеренията си, следва да програмирате задачите си и да ги изпълнявате последователно.

Телец (2014-12-21)
При осъществяване на контакти с приятели или в обществените среди е добре да се владеете и да не влизате в конфликти. Не приемайте безкритично обещанията на околните.

Близнаци (2014-12-21)
През този ден за повечето Близнаци се очертава спокойствие, както и шанс за реализиране на целите и намеренията ви. За да приключите деня си успешно, е за препоръчване да избягвате конфронтацията.

Рак (2014-12-21)
В стремежа си да решите наболял проблем или да достигнете до яснота относно справянето с него не е изключено да сгрешите, ако потърсите нечие съдействие.

Лъв (2014-12-21)
Този ден е изпълнен с много движение за Лъва и неизгодни ситуации в службата. Последните не са в състояние да неутрализират успеха ви, но ще действат мъчително върху съзнанието ви.

Дева (2014-12-21)
Път, новини, изразителна любовна нагласа и чувство за стабилност определят настроението на Девите, което в настоящия момент безспорно е на високо ниво.

Везни (2014-12-21)
На преден план изпъкват благоприятните възможности за парични печалби, свързани с деловите ви отговорности. При някои от зодията възникват напрегнати взаимоотношения с шефовете в службата.

Скорпион (2014-12-21)
В службата ще се наложи да се справяте с голямо количество задачи. Разочарования настъпват за онези от знака, които следва да проведат много важна среща.

Стрелец (2014-12-21)
Мнозинството от Стрелците са убедени, че ще се справят с проблемите си и ще разрешат въпроси от много важно естество в срок и с подобаващ успех. Не бива да допускате и сянка на съмнение, защото ще се случи точно така.

Козирог (2014-12-21)
За част от представителите на зодията се очертава конфликт с човек от близкото обкръжение. Въпросният сблъсък е във връзка с неприятна ситуация, възникнала през последните дни.

Водолей (2014-12-21)
При мнозина са налице емоционални сътресения, които често са следствие от загубено доверие или разклатен авторитет. Вероятно още днес някои Водолеи ще се опитат да възстановят загубените позиции, но успехът - поне засега - е много съмнителен.

Риби (2014-12-21)
Онези от зодията, които са започнали през предните дни изпълнението на някаква задача, имат шанса да я приключат днес. Същото важи и за продължаването на започнали преговори.