ЗАБАВА / Хороскоп


Овен (2014-09-02)
Разговор с шефа, към който сте се стремили дълго време, вероятно ще стане сега и ще ви изпълни с решимост и удовлетворение. От многото покани за гостуване изберете тази, която ще ви натовари най-малко.

Телец (2014-09-02)
Това е ден за контакти. Възможни са споразумения или предварителни проекти за евентуална съвместна работа с някого. В личния живот сте спокойни и сигурни.

Близнаци (2014-09-02)
Един от благоприятните дни през месеца за удовлетворителна служебна реализация и за разрешаване на проблеми предимно в сферата на деловите отговорности и бизнеса.

Рак (2014-09-02)
Денят е печеливш, носи успехи на пътуващите по работа и създава предпоставки за поемане на нови отговорности в деловата сфера. Вече голяма част от зодията имат конкретни планове за разширение на дейността си и за насочване към нови задачи.

Лъв (2014-09-02)
Кипите от енергия и вашите словесни нападки и остър език ще поставят на мястото му всеки, който гледа на работата си през пръсти. Вашата раздразнителност и сприхавост ще ви спечелят много тайни врагове.

Дева (2014-09-02)
Нещо ново и радостно ще се случи в дома ви. Късметът е около вас и той няма да ви изостави и за минута. Една доста хубава покупка ще ви ощастливи.

Везни (2014-09-02)
Ще настъпи благоприятен момент за нови начинания. Най-важното днес е да вземете някакво решение и да си поставите цели, които да преследвате. Така ще се почувствате по-добре и ще си възвърнете тонуса и емоциите.

Скорпион (2014-09-02)
Всички имат добри възможности за реализация на целите си, но следва да действат волево и неотклонно по задачите си. По-голям интерес представляват контактите от обществен порядък.

Стрелец (2014-09-02)
Овладявайте нервното си напрежение, защото реакциите ви ще засягат най-често домашните отношения, а това едва ли е добре за дома. Мнозина ще намерят разрешение на любовните си проблеми.

Козирог (2014-09-02)
Овладявайте нервното си напрежение, защото реакциите ви ще засягат най-често домашните отношения, а това едва ли е добре за дома. Мнозина ще намерят разрешение на любовните си проблеми.

Водолей (2014-09-02)
Ако днес имате трудности на работното си място или в дома си, те се дължат на вас. Не контролирате емоциите си и това не дава възможност нито вие да общувате нормално с другите, нито те с вас.

Риби (2014-09-02)
Стремежът на лице от другия пол към вашата особа само на пръв поглед ще е случаен. Всъщност става дума за продължителен и при това комерсиален интерес от негова страна.