ЗАБАВА / Хороскоп


Овен (2014-10-21)
Има риск днес да провалите добрия си шанс, ако прибързвате излишно и създавате напрежение, което не е оправдано. По всяка вероятност ще получите информация, която ви е необходима за реализирането на текуща задача.

Телец (2014-10-21)
Няма да закъснее подобряване на финансовото състояние. Контролирайте емоциите си. Внимавайте да не наскърбите някого. Необходимо ви е да обмислите всичко. Прекарайте вечерта у дома си.

Близнаци (2014-10-21)
Денят е подходящ за романтични срещи и успешни делови операции. Постарайте се да ги съвместите. Имате нужда от почивка и повече витамини.

Рак (2014-10-21)
Обърнете внимание на млад човек до вас - помогнете му да избере как да продължи образованието си. Помислете и за вашето професионално усъвършенстване. Здравето ви напомня, че трябва да се погрижите за себе си.

Лъв (2014-10-21)
Притиснати сте от неблагоприятни стечения на обстоятелствата в отношенията с интимния си партньор и днес е добре да насочите вниманието и усилията си за отстраняване на недоразуменията. Имате шанс за успех.

Дева (2014-10-21)
Ще имате възможност да намерите решение на най-важните въпроси. Дори с незначителни усилия ще ви се получава всичко, защото сте построили основите на своя успех отдавна.

Везни (2014-10-21)
Възможно е да се изправите пред взимането на тежко решение, от което по някакъв начин да зависи бъдещето ви. Полагайте повече грижи за здравето си.

Скорпион (2014-10-21)
Днес смелото ви, дори дръзко поведение може и да не бъде изтълкувано по желания от вас начин. Моментът за вас ще бъде спокоен и удовлетворяващ, ако не предприемате инициативи, за които не сте достатъчно добре подготвени.

Стрелец (2014-10-21)
Денят не е подходящ за дълго пътуване. Ако не е възможно да го отложите, оставете на друг да организира подробностите и графика. Като цяло днешният ден ще бъде по-натоварен от обичайното.

Козирог (2014-10-21)
Днес не позволявайте слабостите ви да бъдат използвани от завистници или конкуренти. Направете необходимото, за да се предпазите от външно посегателство върху вашите проекти.

Водолей (2014-10-21)
Възможно е в личен план да нямате твърде големи успехи. Може да почувствате обтягане на отношенията с близките си. Интересите на любимия човек също ще изискват от вас внимание и съпричастност.

Риби (2014-10-21)
Ако сте по-сдържани, всяка лична инициатива днес ще ви донесе нещо ново и хубаво. Отложете много важните срещи, настроението ви не е подходящо да ги провеждате сега. Не давайте ухо на предложения за лесни успехи, колкото и да ви се иска, защото ще ви измамят.