ЗАБАВА / Хороскоп


Овен (2014-08-02)
Денят носи делови новини за някои, които ще ги активизират за действия в съответната сфера, докато други от знака нетърпеливо ще очакват през целия ден информация от такова естество.

Телец (2014-08-02)
Денят ще ви изненада с новини, които за някои представляват особено ценна информация. Не си позволявайте необмислени действия в обществото. Застрашени сте от загуба на авторитет.

Близнаци (2014-08-02)
Състоянието на латентност е характерно за мнозина от представителите на зодията днес. Вместо да се оставяте в ръцете му, насочете се към контакти с приятели или към забавления.

Рак (2014-08-02)
Сполучливо преминават контактите и преговорите, ако ще се ангажирате с такива сега. Материален успех със сигурност ви предстои. Разочарования и проблеми са възможни в любовта.

Лъв (2014-08-02)
Мнозина от зодията имат проблеми в интимното партньорство, които едва ли ще бъдат решени чрез опитите на някои да налагат мнение или желание. Далеч по-приемливо е да проявите гъвкавост, деликатност и разумен подход.

Дева (2014-08-02)
За вас този ден се оказва значителен за парични печалби и за делови постижения. При някои възниква необходимост от спешни контакти с деловите партньори за осъществяване на бързи промени.

Везни (2014-08-02)
Днес Везните са доста емоционални, което поставя под въпрос успешния работен ден. Не става дума за проблеми в службата или бизнеса, а просто за липса на стабилна и целенасочена делова изява.

Скорпион (2014-08-02)
Този ден е забележителен за Скорпионите и би се превърнал за всички от зодията в ново начало, ако решите, че то ви е необходимо. Главното събитие в момента е, че имате шанса да направите точен и верен избор в делови или личен план.

Стрелец (2014-08-02)
Много благоприятен ден за реализация на намеренията в желаното направление. В делови план ще действате стабилно, а възможностите ви за печалби са значителни. За някои се открива шанс за разширение на професионалния периметър.

Козирог (2014-08-02)
За преобладаващия процент от представителите на зодията денят не изглежда особено натоварен с делови задачи. Повечето от вас ще насочат вниманието си към разрешаване на лично засягащи ги въпроси или проблеми, възникнали във взаимоотношенията с роднини.

Водолей (2014-08-02)
Шансът ви за печалби е засилен, но едновременно с това не може да се пренебрегне и фактът, че мнозина от зодията ще проведат важни контакти в средите на бизнеса, които ще се превърнат в основа за бъдещи постижения.

Риби (2014-08-02)
За мнозина са характерни ярки емоционални преживявания, удовлетворителни контакти с партньори от бизнеса и реализация на личните намерения. По-значителното за този ден е, че се оказва начало на продължителен период за любовно разгръщане.