ЗАБАВА / Хороскоп


Овен (2014-08-22)
Звездите ще отварят всички врати пред вас и ще успеете да помогнете на много хора. В края на деня ще се чувствате много доволни от свършеното. Вероятно ще срещнете стар и забравен познат. Ще ви зарадва.

Телец (2014-08-22)
Още в сутрешните часове не е изключено да се почувствате като с отрязани криле, да не успявате да разгърнете изцяло възможностите си, но трудностите са незначителни. Не е възможно да ги избегнете, но и няма да ви навредят.

Близнаци (2014-08-22)
Хората на обществена работа или с обществени ангажименти ще могат да се изявят. Хармонизирайте отношенията с половинката си, имате възможност да покажете чувствата си.

Рак (2014-08-22)
Днес сте се събудили с твърдото желание да се радвате на живота, да се радвате на своята независимост, финансова сигурност и стабилност. Вродената ви свобода в комбинация с пълни джобове ви кара да се чувствате щастливи.

Лъв (2014-08-22)
Не се захващайте с натоварващи ви дейности, отложете, доколкото е възможно, всичко за другия месец. Доверете се на настроенията си и няма да сбъркате. Грижете се повече за здравето си.

Дева (2014-08-22)
Днес смело можете да чертаете големи и далечни планове и да приберете парите, които ви се предлагат. Имайте предвид, че дните пред вас не са благоприятни за големи инвестиции.

Везни (2014-08-22)
Днес ще разполагате с добри възможности да планирате и да организирате внимателно служебните си ангажименти. Ще можете да заделите значително количество средства за трудни дни.

Скорпион (2014-08-22)
Днес ще разполагате с добри възможности да планирате и да организирате внимателно служебните си ангажименти. Ще можете да заделите значително количество средства за трудни дни.

Стрелец (2014-08-22)
Денят е подходящ за хармонизиране на отношенията в семейството и с интимния партньор. Намерете начин да го направите, ще внесе спокойствие за дълго. Отидете на кино или театър.

Козирог (2014-08-22)
Запасете се с търпение, бъдете скромни в своите претенции. Постарайте се да сдържате раздразнението, което може да почувствате по отношение на партньора си. Възможни са проблеми в семейството.

Водолей (2014-08-22)
Ще ви се наложи да се концентрирате върху дейности, от които можете да спечелите значителна сума пари. В случай че пренебрегнете предизвикателството, едва ли ще извлечете полза от тази възможност.

Риби (2014-08-22)
Денят е подходящ да помислите за личностно възстановяване на самочувствието и кондицията си. Погрижете се за себе си. Посещение при фризьор или покупка на нова дреха ще е това, с което трябва да започнете.