ЗАБАВА / Хороскоп


Овен   Телец   Близнаци   Рак   Лъв   Дева   Везни   Скорпион   Стрелец   Козирог   Водолей   Риби  
Овен
 
Седмичен хороскоп
Няма актуален седмичен хороскоп. Извиняваме се за закъснението!
Месечен хороскоп
Няма актуален месечен хороскоп. Извиняваме се за закъснението!

Хороскоп за 21 април
Овен (21 март - 20 април)
С леко вътрешно напрежение започвате седмицата, а тя всъщност е една доста необичайна и извън ритъм седмица. Хубав момент да се порадвате на цъфтящата природа. Имате нужда от конкретни резултати и действия във всяко едно нещо. Само успокойте топката.
Телец (21 април - 21 май)
Разширение и нови възножности по великденски. Не за всички денят е почивен и мързелив. За много от хората това е възможност за по-спокойно и по-бавно обсъждане на нещата, ситуациите, плановете. Имате нужда от това време, за да релаксирате и да се наместите.
Близнаци (22 май - 21 юни)
Предизвикателни взаимодействия с другите. Лесно ще се палите от малкото, ще избухвате и ще се ядосвате. Нали знаете, че в повечето случай (дори в почти всички), проблемът си е вътре в нас самите. Поспрете, погледнете в себе си и бъдете честни, освободете гнева и напрежението.
Рак (22 юни - 23 юли)
Справяне с трудни ситуации във взаимоотношенията. Великден е все пак, всеки е по-отпуснат и по-сговорчив, сега е моментът да потърсите път към другия. Не е нужно да приемате гледната точка и поведението му, нито пък той вашето, важното е да се чуете един друг.
Лъв (24 юли - 23 август)
Време е да свършите и някои досадни неща, например следвеликденско пречистване и почистване. Разбира се, вие по-скоро ще организирате някой друг да го свърши, но и това е опция. Ден за справяне с хилядите малки ежедневни неща, които объркват живота.
Дева (24 август - 23 септември)
Сила и страст на любовния фронт или просто децата ви изнервят прекалено много. Имате нужда да ви забележат и да оценят нещата, които правите, а те определено не са малко. Енергията ще извира от вас с пълна сила, прилагайте я практично и логично.
Везни (24 септември - 23 октомври)
У дома ви не всичко е наред и на моменти може да ви се струва, че седите върху вулкан. Доста потайни неща се случват и това може да ви напрегне. Не е добре и да се правите, че не забелязвате. Може би е време да включите цялата си дипломатичност и такт, за да промените нещата.
Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Интересна информация ще достига до вас. Трябва да действате незабавно и безпристрастно (ако можете). Празнично е още настроението около вас, но някои неща не зависят от делници и празници, а от ритми и цикли, така че просто правете каквото е необходимо.
Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Покрай Великден финансите ви се променят по необясним начин. Идеален момент да разгледате нещата на спокойствие, да се помолите, да потърсите нови начини за финансиране. Великден носи и велики идеи.
Козирог (22 декември - 20 януари)
Излъчвате толкова сила, че може да притеснявате хората около себе си. Хубаво е да сте целенасочени и фокусирани, хубаво е и да управлявате себе си. Не е добре, ако става за сметка на други. Просто се погледнете отстрани.
Водолей (21 януари - 19 февруари)
Невидима заплаха е не само филм, но може да е и ваше вътрешно състояние. Всичко изглежда наред, а все нещо ви притеснява. Добър момент за медитации, молитви, но най-вече за дарения.
Риби (20 февруари - 20 март)
Приятелите ви може да ви притиснат до стената със своите проблеми и изисквания. Време е да се справите с тази трудна ситуация. Винаги има изход, нали знаете, че решението се съдържа в самия проблем. Сега е моментът да го откриете.
Хороскопи от astro5.net